Τεράστια προσπάθεια στην ΕΡΤ, αλλά δεν έλαβαν όλοι το μήνυμα της κυβέρνησης

INTERNET ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

**Στην ΕΡΤ, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να παραμείνει η κρατική ραδιοτηλεόραση σε λειτουργία και να διαθέτει αξιόπιστο ενημερωτικό πρόγραμμα.

**Σε γενικές γραμμές το πετυχαίνει και αρχίζει αυτό να αποτυπώνεται και στα ποσοστά της ΕΡΤ1.

**Η προσπάθεια που κάνει ο Κωνσταντίνος Ζούλας είναι τεράστια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον ακολουθούν και οι πάντες σε αυτόν τον αγώνα.  

**Οι προσπάθειες για παράδειγμα που έγιναν στην αρχή της θητείας της διοίκησης, από τους επιτήδειους να τηρήσει αποστάσεις από τους εργαζόμενους, έφεραν πολλές από τις σημερινές αρνήσεις στην παροχή εργασίας.

**Από την άλλη πλευρά το χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής “10” για παραγωγούς ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού μεγάλου ομίλου, που κάνουν εκπομπή από το σπίτι προκάλεσε έκπληξη.

**Διότι, την ίδια ώρα, υπάρχουν και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στη Ραδιοφωνία, που ανταποκρίνονται στις “εκκλήσεις” να πηγαίνουν στο Ραδιομέγαρο και να κάνουν εκπομπές.

**Πρέπει να δουν πρώτον, στη διοίκηση, αν τηρούνται οι οδηγίες της κυβέρνηση, με το γενικό μήνυμα Μένουμε Σπίτι”  και αν η εταιρεία θα υποστηρίξει την τεράστια εσωτερική προσπάθεια, μόνιμων και εξωτερικών συνεργατών να κρατήσουν την ΕΡΤ, όρθια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *